24Leasing laajensi autovalikoimaa ja tuoden markkinoille uuden Peugeot 308 farmari lataushybridin. Tämä ympäristöystävällinen ja kustannustehokas auto on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille luotettavaa ja ajomukavaa matkustamista samalla kun se säästää merkittävästi polttoainekustannuksissa. Mittavat ja edistykselliset sisätilat yhdessä suuren tavaratilan kanssa takaavat erinomaisen matkanteon. Uusi Peugeot 308 farmari lataushybridi on erinomainen valinta ympäristötietoiselle kuljettajalle, joka etsii luotettavaa ja mukavaa autoa edulliseen hintaan.

Peugeot 308 leasing lataushybridi
Peugeot 308 SW plug-in on tyylikäs ja muotoilultaan nykyaikainen


Auton ominaisuudet
Uusi Peugeot 308 farmari lataushybridi on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoiselle asiakkaalle. Tämä farmariauto on varustettu 1,6 litran PureTech bensiinimoottorilla sekä 12,4 kWh:n sähköakulla, mikä antaa sille mahdollisuuden ajaa pelkällä sähköllä jopa 59 km. Auton sähköinen voimansiirto mahdollistaa jopa 60 km/h ajon pelkällä sähköllä, mikä on erittäin hyödyllistä kaupunkiajossa.

Peugeot 308 farmari lataushybridi tarjoaa myös runsaasti tilaa sekä kuljettajalle että matkustajille. Autossa on tilava tavaratila, joka tarjoaa huomattavan suuren tilan kokoluokassaan. Lisäksi auton sisätilat ovat suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja viihtyvyyttä matkustajille.

Lataaminen kotona ja matkalla
Peugeot 308 farmari lataushybridi voidaan ladata missä tahansa latauspisteessä, joka tarjoaa Type 2 -liitännän. Tämä tarkoittaa sitä, että auton voi ladata kätevästi omassa kotipihassa tai esimerkiksi kauppakeskuksessa shoppaillessa. Auton lataaminen kestää noin kaksi tuntia 30 minuuttia, joten sen lataamisen voi helposti yhdistää muuhun tekemiseen. Peugeot 308 farmari lataushybridi hyödyntää sähkömoottoriaan erityisesti kaupunkiajossa, jolloin se kuluttaa vähemmän polttoainetta.

Auton edut leasing-palvelun kautta
24leasing-palvelun kautta Peugeot 308 farmari lataushybridin varaaminen on helppoa ja vaivatonta. Palvelu tarjoaa asiakkailleen joustavat käyttöönottoajat, joka mahdollistaa asiakkaille sopivan vuokrausjakson valinnan. Leasing-sopimukseen sisältyy myös huolto- ja korjauspalvelut sekä verot ja vakuutukset, joka tekee auton omistamisesta huomattavasti helpompaa.

Peugeot 308 sisätilat ovat laadukkaat ja mukavuuteen on panostettu merkittävästi
Peugeot 308 sisätilat ovat laadukkaat ja mukavuuteen on panostettu merkittävästi

 

24leasing-palvelu tarjoaa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja autoiluun
24leasing-palvelu on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ajaa ympäristöystävällisesti. Tarjoamme asiakkaillemme joustavat leasing-sopimukset 2kk-12k välille, jotka sisältää kaikki tarvittavat palvelut, kuten huollot, korjaukset ja vakuutukset. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaanamme voit nauttia ympäristöystävällisestä ajamisesta ilman ylimääräisiä huolia ja kustannuksia. Lisäksi 24leasing-palvelu tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua ja tiepalvelun kellon ympäri.

 

Peugeot 308 tavaratila on merkittävän iso kokoluokassaan
Peugeot 308 tavaratila on merkittävän iso kokoluokassaan


24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Tutustu minileasingiin joustavasti sivustollamme:
www.24leasing.fi