24Leasing laajensi autovalikoimaansa ja toi palveluunsa uuden farmarimallisen Peugeot 308 -lataushybridin. Tämä ympäristöystävällinen ja kustannustehokas auto tarjoaa asiakkaille luotettavaa ja mukavaa matkustamista ja säästää  myös merkittävästi polttoainekustannuksissa. Mittavat ja edistykselliset sisätilat yhdessä suuren tavaratilan kanssa takaavat erinomaisen matkanteon. Uusi farmarimallinen Peugeot 308 -lataushybridi on erinomainen valinta ympäristötietoiselle kuljettajalle, joka etsii luotettavaa ja mukavaa autoa edulliseen hintaan.

Peugeot 308 leasing lataushybridi
Peugeot 308 SW -plug-in-hybrid on tyylikäs ja muotoilultaan nykyaikainen


Auton ominaisuudet
Uusi farmarimallinen Peugeot 308 -lataushybridi on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoiselle asiakkaalle. Se on varustettu 1,6 litran PureTech-bensiinimoottorilla sekä 12,4 kWh:n sähköakulla, joten pelkällä sähköllä voi ajaa jopa 59 km. Auton sähköinen voimansiirto mahdollistaa jopa 60 km/h ajon pelkällä sähköllä, mikä on erittäin hyödyllistä kaupunkiajossa.

Farmarimallisessa Peugeot 308 -lataushybridissä on runsaasti tilaa sekä kuljettajalle että matkustajille. Autossa on kokoluokassaan huomattavan suuri tavaratila. Lisäksi auton sisätilat on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja viihtyvyyttä matkustajille.

Lataaminen kotona ja matkalla
Farmarimallinen Peugeot 308 -lataushybridi voidaan ladata missä tahansa latauspisteessä, jossa on Type 2 -liitäntä. Auton voikin ladata kätevästi omassa kotipihassa tai vaikkapa kauppakeskuksessa shoppaillessa. Auton lataaminen kestää noin 2,5 tuntia, joten lataamisen voi helposti yhdistää muuhun tekemiseen. Auto hyödyntää sähkömoottoriaan erityisesti kaupunkiajossa, jolloin se kuluttaa vähemmän polttoainetta.

Auton edut leasing-palvelun kautta
24leasing-palvelun kautta farmarimallisen Peugeot 308 -lataushybridin varaaminen on helppoa ja vaivatonta. Palvelusta voit valita haluamasi leasing-kauden joustavasti. Leasing-sopimukseen sisältyy huolto- ja korjauspalvelut sekä verot ja vakuutukset, joten auton liisaaminen on helppo ja huoleton valinta.

Peugeot 308 sisätilat ovat laadukkaat ja mukavuuteen on panostettu merkittävästi
Peugeot 308:n sisätilat ovat laadukkaat, ja mukavuuteen on panostettu

 

24leasing-palvelu tarjoaa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja autoiluun
24leasing-palvelu on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ajaa ympäristöystävällisesti. Meiltä saat joustavat leasing-sopimukset 2–12 kuukauden ajalle. Sopimus sisältää kaikki tarvittavat palvelut, kuten huollot, korjaukset ja vakuutukset. Näin voit nauttia ympäristöystävällisestä ajamisesta ilman ylimääräisiä huolia ja kustannuksia. Lisäksi 24leasing-palvelu tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua ja tiepalvelun kellon ympäri.

 

Peugeot 308 tavaratila on merkittävän iso kokoluokassaan
Peugeot 308:n tavaratila on merkittävän tilava kokoluokassaan


24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa, ja sillä on yli 1 000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton vähintään kahden tunnin ja korkeintaan vuoden ajaksi. 

Tutustu minileasingiin sivustollamme:
www.24leasing.fi