Lyhyt autoleasing yrityksille

minileasing yritykselleni?

24Leasingin minileasing eli lyhytaikainen autoleasing on suunniteltu kaikille yrityksille jotka tarvitsevat auton 2kk-12kk välille. Minileasing on valintasi silloin, kun yrityksessäsi tai sen työntekijöillä on tarve autoilla joustavasti ja ilman vuosikausien sitoutumista.

Minileasing on auton lyhytaikainen leasing-muoto, joka tarjoaa joustavuutta ja helppoutta yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoa määräajaksi ilman sitoutumista pitkäaikaiseen sopimukseen.

Selkeä kuukausihinta sisältää kaiken tarvitsemasi, kuten käyttömaksun, kilometrit, vakuutukset, verot ja huollot. Tämä tekee kustannusten hallinnasta sinulle entistä helpompaa ja ennustettavampaa.

Minileasing on yhä suositumpi vaihtoehto pitkäaikaiselle leasing-sopimukselle, sillä se tarjoaa joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Lyhytaikaisen sopimuksen ansiosta yrityksesi voi muuttaa ajoneuvon käyttötarkoitusta ja vaihtaa auton helposti tarpeiden muuttuessa.

Kaiken kaikkiaan minileasing on kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto auton käyttöön ilman sitoutumista pitkäaikaiseen sopimukseen. Minileasingin joustavuus mahdollistaa yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn sopimuksen, jonka pituus ja ajoneuvo valitaan tarpeiden mukaan. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin olosuhteisiin ja tarpeisiin, kuten henkilöstön lisäämiseen tai vähentämiseen. 

24Leasingin laaja ajoneuvovalikoima ja helppokäyttöinen palvelu tekee leasingin käytöstä vaivatonta ja miellyttävää. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista ja joustavaa palvelua, joka vastaa heidän tarpeitaan. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme tai ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää, miten minileasing voisi olla ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Minileasing yrityksille - 24Leasing
Leasingauto yritykselle - 24Leasing

Ei sitoumuksia

Aja joustavasti kuukausi kerrallaan (minimi sopimusaika 2kk).

HUOLETON VALINTA

Auto on nykyaikainen ja huollettu. Apunasi on 24/7 tiepalvelu.

EI RISKIÄ

Ei riskiä auton arvonalenemasta, tai huolta auton myymisestä.

EI PIILOKULUJA

Hinta sisältää huollot, verot ja vakuutukset. Selkeä kk-hinta on sinulle huoleton!

Laaja valikoima

Valitse sinulle sopiva auto. Valikoimassa esimerkiksi sähköautot ja lataushybridit!

JOUSTAVUUS TUO VAPAUTTA

Emme vaadi vuosien sitoutumista yhteen autoon, koska ymmärrämme, että elämäntilanteesi ja autoilutarpeesi voivat muuttua nopeasti. Minimi sopimusaika meillä on 2kk. Voit valintasi mukaan sitoutua jopa 12kk ajalle. Mitä pitemmän sopimuskauden valitset, sitä edullisempi kuukausihinta!

Saat auton nopeasti käyttöösi

Sopimuksen tekeminen kanssamme toimii täysin sähköisesti, ilman tarvetta fyysisesti käydä toimistolla tai allekirjoittaa papereita. Tämä nopeuttaa ja helpottaa prosessia huomattavasti, mikä on erityisen tärkeää kaikille, jotka tarvitsevat ajoneuvon nopeasti käyttöönsä. Auton nopea sähköinen käyttöönotto on yksi minileasingin tärkeimmistä eduista.

KÄTEVÄ kaupunkiauto, sähköauto vai PERHEFARMARI?

Valitse laajasta valikoimastamme sinun käyttötarpeeseesi sopivin automalli. Noutopaikasta riippuen meillä on henkilöautoja kaikissa kokoluokissa! Minileasing-autoon ei saa pysäköintilupaa, tai omavalintaisia lisävarustepaketteja, mutta saat auton käyttöösi erittäin nopealla aikataululla!

EI YLIMÄÄRÄISIÄ KUSTANNUKSIA

Toisin kuin perinteisessä autoleasingissa, sopimuksiemme hintaan sisältyy täyskasko ja liikennevakuutus. Sinulle ei aiheudu muita auton ylläpitokuluja, käyttömaksuja, eikä huoltokustannuksia. .

EI paperitöitä tai säätöä

Leasing-sopimuksen tekeminen on helppoa. Täytä hakemus leasing-laskurimme kautta, tai ota yhteyttä meihin ja olemme yhteydessä sinuun sähköpostilla. Tarvittavat paperityöt ja käytännön järjestelyt hoidetaan palvelumme toimesta.

ITSENÄISESTI MATKAAN

24Rent-minileasing on täysin digitaalinen palvelu. Varaat haluamasi auton verkosta ja noudat auton varauksesi alkaessa itsenäisesti toivomastasi kaupungista. Auto odottaa sinua määrittelemässämme noutopisteestä. Pääset matkaan ennen kuin huomaatkaan!

24Leasing-minileasing on loistava valinta!

24R minileasingPerinteinen leasingOsamaksu (käytetty kk-maksulla)
Käyttöönottoarkisin 24 tunnin sisäänjopa kuukausien toimitusajallamuutamia päiviä
Sitoutuminenmin. 2 kkKoko sopimuskausi, esim. 36 kkKoko sopimuskausi, esim. 12 kk
Määräaikaishuoltolisähinnastalisähinnasta
Yllättävät tekniset korjauksetlisähinnastalisähinnasta
Kuluvat osat (pyyhkimet, polttimot, jne.)lisähinnastalisähinnasta
Liikenne- ja kaskovakuutus
Verot ja käyttömaksut
Järjestelypalkkiovain huippu sesongin aikanalisähintalisähinta
Rengassäilytys ja -vaihtolisähinnastalisähinnasta
24Leasing pakukuva

AJA VAILLA HUOLIA

Automme ovat maksimissaan kahden vuoden ikäisiä, ja pidämme niitä kuin kukkaa kämmenellä. Huolehdimme autojen toimivuudesta ja siitä, että ajat aina kauteen sopivilla renkailla. 24Leasing minileasing-autolla ajat:

  • turvallisesti
  • huolettomasti
  • vakuutettuna.

Matkasi turvaa ympärivuorokautinen Falck-tiepalvelu.

Mikäli tarpeisiisi soveltuu paremmin lyhyempi käyttö muutamasta tunnista viikkoihin, kannattaa varata yhteiskäyttöauto sivuiltamme.