Lyhytaikainen autoleasing yrityksille

Sopisiko minileasing yritykselleni?

24Leasingin minileasing eli lyhytaikainen autoleasing on suunniteltu kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat autoa 2–12 kuukautta. Minileasing on valintasi silloin, kun yrityksessäsi on tarvetta joustavaan ja huolettomaan autoiluun. Auton voi liisata esim. yrityksen kuljetuksiin tai työntekijöiden käyttöön. Maksimissaan 12 kuukauden määräaikainen minileasing-sopimus on riskitön valinta kaikenkokoisille yrityksille. 

Selkeä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan, kuten käyttömaksun, kilometrit, vakuutukset, verot ja huollot. Tämä tekee kustannusten hallinnasta entistä helpompaa ja ennustettavampaa.

Minileasing on yhä suositumpi vaihtoehto pitkäaikaiselle leasing-sopimukselle, sillä se tarjoaa joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Lyhytaikaisen sopimuksen ansiosta yrityksesi voi muuttaa ajoneuvon käyttötarkoitusta ja vaihtaa auton helposti tarpeiden muuttuessa.

Kaiken kaikkiaan minileasing on kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto auton käyttöön ilman sitoutumista pitkäaikaiseen sopimukseen. Minileasingin joustavuus mahdollistaa yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn sopimuksen, jonka pituus ja ajoneuvo valitaan tarpeiden mukaan. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin olosuhteisiin ja tarpeisiin, kuten henkilöstön lisäämiseen tai vähentämiseen. 

24Leasingin laaja ajoneuvovalikoima ja helppokäyttöinen palvelu tekee leasingin käytöstä vaivatonta ja miellyttävää. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista ja joustavaa palvelua, joka vastaa heidän tarpeitaan. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme tai ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää, miten minileasing voisi olla ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Minileasing yrityksille - 24Leasing
Leasingauto yritykselle - 24Leasing

Ei sitoumuksia

Aja joustavasti kuukausi kerrallaan (minimi sopimusaika 2 kk).

HUOLETON VALINTA

Auto on nykyaikainen ja huollettu. Apunasi on 24/7- tiepalvelu.

EI RISKIÄ

Ei huolta auton arvon alenemisesta eikä auton myymisestä.

EI PIILOKULUJA

Hinta sisältää myös verot ja vakuutukset. Ei yllättäviä kuluja!

Laaja valikoima

Valitse yrityksellesi sopiva auto. Valikoimassa myös sähköautot ja pakettiautot!

JOUSTAVUUS TUO VAPAUTTA

Emme vaadi vuosien sitoutumista yhteen autoon, koska ymmärrämme, että elämäntilanteesi ja autoilutarpeesi voivat muuttua nopeasti. Minimi sopimusaika meillä on 2 kk (lyhyemmät vuokraukset www.24rent.fi). Voit valintasi mukaan sitoutua jopa 12 kuukauden ajalle. Mitä pitemmän sopimuskauden valitset, sitä edullisempi kuukausihinta!

Saat auton nopeasti käyttöösi

Sopimuksen tekeminen kanssamme toimii täysin sähköisesti. Ei tarvetta käydä toimistolla tai allekirjoittaa papereita! Tämä nopeuttaa ja helpottaa prosessia huomattavasti, mikä on erityisen tärkeää kaikille, jotka tarvitsevat ajoneuvon nopeasti käyttöönsä. Auton sähköinen käyttöönotto on yksi minileasingin tärkeimmistä eduista.

Kätevä kaupunkiauto, sähköauto vai pakettiauto?

Valitse laajasta valikoimastamme yrityksesi tarpeisiin sopivin automalli. Paikkakunnasta riippuen meillä on henkilö- ja pakettiautoja kaikissa kokoluokissa! Minileasing-autoon ei saa pysäköintilupaa eikä omavalintaisia lisävarustepaketteja, mutta saat auton yrityksesi käyttöön erittäin nopealla aikataululla!

EI YLIMÄÄRÄISIÄ KUSTANNUKSIA

Toisin kuin perinteisessä autoleasingissa, sopimuksemme hintaan sisältyy täyskasko ja liikennevakuutus. Sinulle ei aiheudu auton ylläpitokuluja eikä huoltokustannuksia.

EI paperitöitä tai säätöä

Leasing-sopimuksen tekeminen on helppoa. Täytä hakemus leasing-laskurimme kautta tai ota yhteyttä meihin. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostilla. Hoidamme kaikki tarvittavat paperityöt ja käytännön järjestelyt puolestasi.

ITSENÄISESTI MATKAAN

24Leasing on täysin digitaalinen palvelu. Varaat haluamasi automallin verkosta ja noudat auton sopimuskautesi alkaessa itsenäisesti toivomastasi kaupungista. Auto odottaa sinua määrittelemässämme noutopisteessä. Pääset matkaan ennen kuin huomaatkaan!

24Leasing-minileasing on loistava valinta!

24R minileasingPerinteinen leasingOsamaksu (käytetty kk-maksulla)
Käyttöönottoarkisin 24 tunnin sisäänjopa kuukausien toimitusajallamuutamia päiviä
Sitoutuminenmin. 2 kkKoko sopimuskausi, esim. 36 kkKoko sopimuskausi, esim. 12 kk
Määräaikaishuoltolisähinnastalisähinnasta
Yllättävät tekniset korjauksetlisähinnastalisähinnasta
Kuluvat osat (pyyhkimet, polttimot, jne.)lisähinnastalisähinnasta
Liikenne- ja kaskovakuutus
Verot ja käyttömaksut
Järjestelypalkkiovain huippu sesongin aikanalisähintalisähinta
Rengassäilytys ja -vaihtolisähinnastalisähinnasta
24Leasing pakukuva

AJA VAILLA HUOLIA

Automme ovat maksimissaan kahden vuoden ikäisiä, ja pidämme niitä kuin kukkaa kämmenellä. Huolehdimme autojen toimivuudesta ja siitä, että ajat aina kauteen sopivilla renkailla. 24Leasingin minileasing-autolla ajat

  • turvallisesti
  • huolettomasti
  • vakuutettuna.

Matkasi turvaa ympärivuorokautinen REDGO-tiepalvelu.

Mikäli tarpeisiisi soveltuu paremmin lyhyempi käyttö muutamasta tunnista viikkoihin, kannattaa varata yhteiskäyttöauto sivuiltamme.