Usein kysyttyjä kysymyksiä 24Leasingistä

Mikä on 24Leasing?

24Leasing on Suomen suurimman yhteiskäyttöautopalvelu 24Rentin autojen leasingpalveluita tarjoava brändi. 

Palvelun hintaan kuuluu auton käyttöoikeus, sekä valitsemasi kuukausittainen kilometrimäärä. Lisäksi palvelumme kuukausihintaan sisältyy huollot, vakuutukset ja verot. 

Palvelun hintaan ei kuulu polttoaine, tuulilasinpesunesteen lisääminen, pysäköintimaksut, mahdolliset rikemaksut tai ajoneuvon peseminen käytön aikana.

Saat sopimuksesi alkaessa meiltä laskun joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Lasku maksetaan samana eräpäivänä joka kuukausi. Laskun voit maksaa esimerkiksi verkkopankissasi.

Palvelussa tarjolla olevat autot ovat uudehkoja ja vähän ajettuja. Autosta, mallista ja ajankohdasta riippuen voit saada lähes uuden auton. Saatavilla olevat autot vaihtuvat jatkuvasti.

Palvelumme hinnat on autokohtaisia. Tarkista ajankohtaiset hinnat leasinglaskuristamme.

Meillä on henkilö- ja pakettiautoja kaikissa kokoluokissa. Suurin osa autoistamme on vähäpäästöisiä ja vähän polttoainetta kuluttavia bensiinihybridejä. Saatavilla on myös useita erilaisia ladattavia bensiinihybridejä. Lähes kaikki pakettiautomme ovat perinteisiä dieselpakettiautoja, lukuunottamatta muutamia ladattavia bensahybridejä. Sähköautojen määrää lisätään palveluumme jatkuvasti. Tarkista juuri nyt tarjolla olevat autot leasinglaskuristamme. 

Jotta voit varata itsellesi leasing-palvelun tulee sinun olla vähintään 18-vuotias ja oikeutettu kuljettamaan B-kortilla ajettavaa ajoneuvoa.

Palvelun tilaus

Autojamme on lähes 30 kaupungissa ympäri Suomea. Valitettavasti emme kuitenkaan vielä toimi kaikilla paikkakunnilla Suomessa. Ajankohtainen leasinglaskurimme kertoo sinulle kunkin paikkakunnan tarkan saatavuuden.

24Rent-minileasing on määräaikainen sopimus, eikä sen peruminen tai keskeyttäminen oikeuta rahanpalautukseen. Minileasing-varauksessa asiakkaan maksama vuokrahinta palautetaan asiakkaan käyttämälle maksuvälineelle neljän (4) pankkipäivän kuluessa, mikäli peruutus on tehty vähintään 14 vuorokautta ennen sopimuskauden alkua. Vuokrahinnasta vähennetään voimassa olevan palveluhinnaston mukainen käsittelymaksu joka on yhden (1) kuukauden varausmaksu.

Auton saat käyttöösi minä päivänä tahansa, myös juhlapyhinä. Voit itse päättää, minä päivänä tilauksesi alkaa. Uudet leasingsopimukset käsitellään vain arkena.

Kuukausimaksun lisäksi maksat itse polttoaineen, pysäköintimaksut sekä mahdolliset rikemaksut. Tilaukseen sisältyvä ajokilometrimäärä on sopimuksessasi määritetty. Jos haluat ajaa enemmän, ylimääräisistä kilometreistä peritään 0,2 €/km (sis. ALV). Etukäteen tilattaessa ylimääräiset kilometrit ovat edullisempia kuin jälkikäteen laskutettuna.

Keskimäärin voit varata auton jopa 9kk etukäteen, mutta on mahdollisuus että automalli saattaa vaihtua odotusaikana jos varaukseesi on pitkä aika. Haluamme mahdollistaa ihmisten liikkuvuutta ja välttää tilannetta, jossa autot seisovat varattuina ilman käyttöä, joten emme voi varata autoja yli vuoden päähän. Tarkasta auton saatavuus ja ajankohta leasinglaskuristamme.

Autoissamme on laajat nykyaikaiset varusteet. Jos sinulla on tarve peräkoukulliselle autolle, ole siitä varauksen yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pääsääntöisesti leasing-autoissamme ei saa kuljettaa lemmikkieläimiä. Jos sinulla on kuitenkin epäsäännölliselle kuljetukselle tarve, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Auton käyttäminen

Tuulilasivakuutuksemme kattaa kiveniskemät. Tuulilasiin sattuneissa vahingoissa ole mahdollisimman nopeasti yhteydessä asiakaspalveluumme m.24rent.fi -sovelluksen kautta.

Jos sinulta puhkeaa rengas, rengasturvamme kattaa tämän. Ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme renkaan rikkoutumisen yhteydessä.

Lyhyissä leasing-sopimuksissa me hoidamme auton huollot kuntoon ennen sopimuksesi alkamista, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton huolloista. Pitemmissä leasingsopimuksista on kuitenkin erittäin mahdollista että auton huolto osuu sopimuskaudellesi ja tällöin auto tulee toimittaa huoltoon. Meiltä tulee kaikki tarvittavat ohjeet auton huoltoon toimitukseen. Kaikkiin 24Leasing-palvelun autoihin sisältyy huoltokulut, joten ylimääräisistä kuluista sinun ei tarvitse huolehtia.

Mikäli saamasi auto ei jonkun ominaisuuden myötä miellytä sinua, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kertoa toiveistasi. Lähtökohtaisesti valitsemaasi autoa ei vaihdeta toisen malliseen autoon ilman painavaa syytä. 

24Leasing-auto on kuin oma autosi. Maksathan pysäköintisi itse, ja käytät parkkikiekkoa. Pysäköinti ei kuulu 24Leasing-palvelun hintaan.

Automme ovat kaikki uusia ja erittäin hyvin huollettuja. On kuitenkin mahdollista että tien päällä sattuu jotain tai tulee esimerkiksi kolaritilanne. Palvelumme asiakkaana sinulla 24/7-tiepalvelu apunasi.

Nouto, palautus ja muuta

Palvelumme autot noudetaan arkipäivinä, jotta voimme varmistua että kaikki sinulla toimii moitteettomasti. Auton ovet avataan noutaessa omalla puhelimella ja auton avaimet odottavat sinua autossa.

Palauta auto siistissä kunnossa ja tankki täynnä samaan paikkaan josta auton noudit. 

Voit tilata autolle toimituspalvelun arkipäivälle lisämaksusta. Auto voidaan toimittaa max. 20km päähän valitsemasi kaupungin keskustasta. 

Voit ostaa palvelussamme omavastuualennuksen. Tarkista kyseisen auton omavastuun osuus leasinglaskurissamme. Muistathan lukea vuokrausehdot hyvin ennen varauksesi alkua.

Auton saa viedä tiettyihin maihin Suomen rajojen ulkopuolelle.  Asiakaspalvelustamme tulee ostaa erillinen maastavientilupa ja sinun tulee ilmoittaa kohde- ja läpiajomaat. Autoillamme saa mennä pohjoismaihin ja suurimpaan osaan Eurooppaa. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme kun olet suuntaamassa ulkomaille autollamme.

Et ole. Palvelumme asiakkaan et missään vaiheessa omista, autoa, vaan olet auton väliaikainen haltija sopimusehtojemme mukaisesti. 

Lisää vastauksia kysymyksiin saat alla olevalta botilta