Usein kysyttyjä kysymyksiä 24Leasingistä

Mikä on 24Leasing?

24Leasing on Suomen suurimman yhteiskäyttöautopalvelu 24Rentin autojen leasingpalveluita tarjoava brändi. 

Palvelun hintaan kuuluu auton käyttöoikeus ja valitsemasi kuukausittainen kilometrimäärä. Lisäksi kuukausihintaan sisältyvät huollot, vakuutukset ja verot. 

Palvelun hintaan ei sisälly polttoaine, tuulilasinpesunesteen lisääminen, pysäköintimaksut, mahdolliset rikemaksut eikä ajoneuvon peseminen käytön aikana.

Saat sopimuksesi alkaessa meiltä laskun, joka on maksettava eräpäivään mennessä. Laskun eräpäivä on sama joka kuukausi. Kuukausittaisen laskun voit maksaa esimerkiksi verkkopankissasi.

Palvelussa tarjolla olevat autot ovat uudehkoja ja vähän ajettuja. Autosta, mallista ja ajankohdasta riippuen voit saada lähes uuden auton. Saatavilla olevat autot vaihtuvat jatkuvasti.

Palvelumme hinnat ovat autokohtaisia. Tarkista voimassa oleva hinta leasing-laskuristamme.

Meillä on henkilö- ja pakettiautoja kaikissa kokoluokissa. Suurin osa autoistamme on vähäpäästöisiä ja vähän polttoainetta kuluttavia bensiinihybridejä. Saatavilla on myös erilaisia ladattavia bensiinihybridejä. Lähes kaikki pakettiautomme ovat perinteisiä dieselpakettiautoja, mutta meillä on myös muutamia ladattavia bensiinihybridejä.  Lisäämme palveluumme sähköautoja jatkuvasti. Tarkista juuri nyt tarjolla olevat autot leasing-laskuristamme. 

Meiltä voivat varata leasing-auton sellaiset vähintään 18-vuotiaat, joilla on B-luokan ajokortti.

Palvelun tilaus

Autojamme on lähes 30 kaupungissa eri puolilla Suomea. Valitettavasti emme kuitenkaan vielä toimi aivan kaikilla paikkakunnilla. Leasing-laskurimme on aina ajan tasalla ja kertoo, mitä autoja on saatavilla eri paikkakunnilla.

24Leasing-sopimus on määräaikainen, eikä sen peruminen tai keskeyttäminen oikeuta rahanpalautukseen. 24Leasing-varauksessa asiakkaan maksama vuokrahinta palautetaan asiakkaan käyttämälle maksuvälineelle neljän pankkipäivän kuluessa, mikäli peruutus on tehty vähintään 14 vuorokautta ennen sopimuskauden alkua. Vuokrahinnasta vähennetään voimassa olevan palveluhinnaston mukainen käsittelymaksu joka on yhden kuukauden varausmaksu.

Auton saat käyttöösi mihin aikaan kuukaudesta tahansa. Voit itse päättää, minä päivänä tilauksesi alkaa. Uudet leasing-sopimukset käsitellään vain arkena.

Kuukausimaksun lisäksi maksat itse polttoaineen, pysäköintimaksut sekä mahdolliset rikemaksut. Tilaukseen sisältyvä ajokilometrimäärä on määritetty sopimuksessasi. Jos ajat sovittua enemmän, ylimääräisistä kilometreistä peritään 0,2 €/km (sis. ALV). Etukäteen tilattaessa ylimääräiset kilometrit ovat edullisempia kuin jälkikäteen laskutettuna.

Voit varata auton jopa 9 kuukautta tarvettasi aiemmin. Kannattaa kuitenkin huomata, että automalli saattaa vaihtua odotusaikana, jos varaukseesi on pitkä aika. Haluamme mahdollistaa ihmisten liikkumista ja välttää tilannetta, jossa autot seisovat varattuina ilman käyttöä, joten emme voi varata autoja yli vuoden päähän. Tarkasta auton saatavuus ja ajankohta leasing-laskuristamme.

Autoissamme on laaja valikoima nykyaikaisia varusteita. Jos tarvitset peräkoukullisen auton, ole yhteydessä asiakaspalveluumme varausta tehdessäsi.

Pääsääntöisesti leasing-autoissamme ei saa kuljettaa lemmikkieläimiä. Jos sinulla on kuitenkin epäsäännölliselle kuljetukselle tarve, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Auton käyttäminen

Tuulilasivakuutuksemme kattaa kiveniskemät. Tuulilasiin sattuneissa vahingoissa ole mahdollisimman nopeasti yhteydessä asiakaspalveluumme m.24rent.fi-sovelluksen kautta.

Rengasturvamme kattaa puhjenneen renkaan. Jos autosta puhkeaa rengas, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lyhyissä leasing-sopimuksissa hoidamme auton huollot kuntoon ennen sopimuksesi alkamista, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton huollosta. Pidemmissä leasing-sopimuksissa on kuitenkin mahdollista, että auton huolto osuu sopimuskaudelle, ja tällöin auto on toimitettava huoltoon. Saat meiltä kaikki tarvittavat ohjeet auton huoltoon toimitukseen. Huoltokulut sisältyvät kaikkiin 24Leasing-palvelun autoihin, joten sinulle ei tule huollosta ylimääräisiä kuluja.

Mikäli saamasi auto ei jostain syystä miellytä sinua, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kertoa toiveistasi. Lähtökohtaisesti valitsemaasi autoa ei vaihdeta toisen malliseen autoon ilman painavaa syytä. 

Pysäköintimaksut eivät sisälly 24Leasing-palveluun. 24Leasing-auto on kuin oma autosi. Maksat siis pysäköintisi itse. Muista myös käyttää parkkikiekkoa. 

Kaikki automme ovat uusia ja erittäin hyvin huollettuja. On kuitenkin mahdollista, että tien päällä sattuu jotain. Palvelumme asiakkaana sinulla on 24/7-tiepalvelu apunasi.

Nouto, palautus ja muuta

Palvelumme autot noudetaan arkipäivinä, jotta voimme varmistua, että kaikki toimii moitteettomasti. Auton ovet avataan noudettaessa omalla puhelimella ja auton avaimet odottavat sinua autossa.

Palauta auto siistissä kunnossa ja tankki täynnä samaan paikkaan, josta auton noudit. 

Voit tilata autolle toimituspalvelun arkipäivälle lisämaksusta. Huomaa, että auto toimitetaan korkeintaan 20 kilometrin päähän valitsemasi kaupungin keskustasta. 

Toivomasi auton omavastuuosuuden näet leasing-laskuristamme. Voit halutessasi ostaa myös alennetun omavastuun. Muistathan lukea vuokrausehdot huolellisesti ennen varauksen tekoa.

Auton saa viedä tiettyihin maihin Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta tästä on sovittava etukäteen. Autoillamme saa yleensä mennä Pohjoismaihin ja suurimpaan osaan Eurooppaa. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos suunnittelet autollamme ulkomaanmatkaa. Jos haluat viedä auton ulkomaille, sinun on ostettava asiakaspalvelustamme maastavientilupa. Sitä varten sinun on ilmoitettava matkasi kohde- ja läpiajomaat. 

Et ole. Palvelumme asiakkaana et missään vaiheessa omista autoa, vaan olet auton väliaikainen haltija sopimusehtojemme mukaisesti. 

Lisää vastauksia kysymyksiin saat alla olevalta botilta