24Leasing-auton hinta on selkeä ilman yllätyksiä tai piilokuluja!

Mistä LEasing auton hinta muodostuu?

Leasing auton hinta on palvelussamme pyritty tekemään mahdollisimman selkeäksi, jotta sinulle ei aiheudu murheita miettiessä kuukausittaisia kuluja.

Leasinglaskurissamme on säännöllisesti tarjolla leasing tarjous, josta sinun on helppoa katsoa leasing auton hinta. Leasingtarjouksen saatavuus ja hinnat vaihtelevat aikakausittain, joten säännöllinen seuranta kannattaa!

Tämän lisäksi hintavertailu yksityisleasingin ja yritysleasingin välillä muihin toimijoihin on entistä helpompaa, sillä laskuri näyttää sinulle hinnan heti hakuehtojesi mukaisesti. 

Minileasingin hintaan sisältyy täyskasko ja liikennevakuutus. Sinulle ei aiheudu muita auton ylläpitokuluja, käyttömaksuja, eikä huoltokustannuksia. Selkeän kuukausihinnan lisäksi maksat ainoastaan käyttämäsi polttoaineen ja tuulilasinpesunesteen.

On tarpeesi sitten yksityisleasing tai yritysleasing, takaamme huolettoman ja selkeän palvelun ilman yllätyksiä!

Leasing auton hinta - 24Leasing
yksityisleasing tarjous

Ei sitoumuksia

Aja joustavasti kuukausi kerrallaan (minimi sopimusaika 2kk).

EI RISKIÄ

Sinun ei tarvitse miettiä auton arvonalenemaa tai auton myymistä.

EI PIILOKULUJA

Hinta sisältää kaiken! Huollot, verot ja vakuutukset. Selkeä kk-hinta on sinulle huoleton!

HUOLLOT

Kaikki leasingautomme on lähes uusia ja huollettuja. Ajat maksimissaan kaksi vuotta vanhalla autolla, joka on täysin huollettu. Hoidamme myös mahdolliset yllättävä tekniset korjaukset. Sinulle jää ainoastaan tuulilasinpesunesteen lisäys.

VEROT

Kuukausittainen käyttömaksu sisältää myös auton verot. Sinun ei tarvitse miettiä leasing-auton verotusta. Tämä vähentää huolenpitoa ja kuluja entisestään!


VAKUUTUKSET

Kaikkiin 24Leasing autoihin sisältyy liikennevakuutus ja täyskasko. Sinun ei tarvitse miettiä auton vakuutuksia tai niistä syntyviä kuluja. Hoidamme kaiken puolestasi!

Tiepalvelu 24/7

Kaikkiin leasing-sopimuksiimme sisältyy tiepalvelu joka on apunasi kellon ympäri!

24Leasing auton hinta on selkeä!

leasing auto hinta ja tarjous

AJA VAILLA HUOLIA

24Leasing on loistava valinta ja tuhannet suomalaiset ovat saaneet erinomaisia leasing kokemuksia. On tarpeesi sitten leasing auto vuodeksi, leasing auto kesäksi, henkilöauto, tai pakettiauto, sähköauton leasing, yksityisleasing tai yritysleasing; kaikki hoituu meiltä!

 Automme ovat maksimissaan kahden vuoden ikäisiä, ja pidämme niitä kuin kukkaa kämmenellä. Huolehdimme autojen toimivuudesta ja siitä, että ajat aina kauteen sopivilla renkailla. 24Leasingin minileasing-autolla ajat:

  • turvallisesti
  • huolettomasti
  • vakuutettuna.

Matkasi turvaa ympärivuorokautinen Falck-tiepalvelu.