24Leasing-auton hinta on selkeä ilman yllätyksiä tai piilokuluja!

Mistä leasing-auton hinta muodostuu?

Olemme hinnoitelleet leasing-automme mahdollisimman selkeästi, jotta sinun ei tarvitse pelätä kuukausittain vaihtuvia kuluja.

Leasing-laskurissamme on säännöllisesti leasing-tarjous, josta näkee helposti leasing-auton hinnan. Tarjonta, saatavuus ja hinnat vaihtelevat, joten säännöllinen seuranta kannattaa!

Tämän lisäksi hintavertailu eri leasing-vaihtoehtojen välillä on helppoa, sillä laskuri näyttää sinulle heti auton kuukausihinnan hakuehtojesi mukaisesti. 

Minileasingin hintaan sisältyy täyskasko ja liikennevakuutus. Sinulle ei koidu auton ylläpitokuluja eikä huoltokustannuksia. Selkeän kuukausihinnan lisäksi maksat ainoastaan käyttämäsi polttoaineen ja tuulilasinpesunesteen.

On tarpeesi sitten yksityisleasing tai yritysleasing, takaamme huolettoman ja selkeän palvelun ilman yllätyksiä!

Leasing auton hinta - 24Leasing
yksityisleasing tarjous

Ei sitoumuksia

Aja joustavasti kuukausi kerrallaan (minimi sopimusaika 2 kk).

EI RISKIÄ

Ei huolta auton arvon alenemisesta eikä auton myymisestä.

EI PIILOKULUJA

Selkeä kuukausihinta, ei yllättäviä kuluja!

HUOLLOT

Ajat maksimissaan kaksi vuotta vanhalla autolla, joka on täysin huollettu. Hoidamme myös renkaiden vaihdot ja yllättävät tekniset viat.

VEROT

Sinun ei tarvitse miettiä leasing-auton verotusta, sillä kuukausihinta kattaa myös auton verot. Tämän huolettomampaa saa hakea!


VAKUUTUKSET

Kaikkiin 24Leasing-autoihin sisältyy liikennevakuutus ja täyskasko. Sinun ei tarvitse miettiä vakuutusten kilpailuttamista eikä vertailua, sillä hoidamme kaiken puolestasi!

Tiepalvelu 24/7

Kaikkiin leasing-sopimuksiimme sisältyy tiepalvelu, joka on apunasi kellon ympäri!

24Leasing-auton hinta on selkeä!

leasing auto hinta ja tarjous

AJA VAILLA HUOLIA

24Leasing on loistava valinta, josta tuhannet suomalaiset ovat saaneet erinomaisia leasing-kokemuksia. Jos tarvitset autoa vuodeksi tai vaikkapa kesäksi, käänny puoleemme. Meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivan auton, olipa se sitten henkilöauto tai pakettiauto, sähköauto tai ladattava hybridi, dieselauto tai bensiiniauto, yksityisleasing-auto tai yritysleasing-auto!

Automme ovat korkeintaan kahden vuoden ikäisiä, ja pidämme niitä kuin kukkaa kämmenellä. Huolehdimme autojen toimivuudesta ja siitä, että ajat aina kauteen sopivilla renkailla. 24Leasingin minileasing-autolla ajat

  • turvallisesti
  • huolettomasti
  • vakuutettuna.

Matkasi turvaa ympärivuorokautinen REDGO-tiepalvelu.