Minileasing eli lyhyt leasing

Mikä on minileasing?

Minileasing on auton lyhytaikainen leasing-muoto, joka tarjoaa joustavuutta ja helppoutta kaikille, jotka tarvitsevat ajoneuvoa määräajaksi, mutta eivät halua sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen.

Minileasing-auton voi varata 2–12 kuukauden ajaksi. Selkeä kuukausihinta sisältää kaiken tarvitsemasi, kuten käyttömaksun, kilometrit, vakuutukset, verot ja huollot. Tämä tekee kustannusten hallinnasta helppoa ja ennustettavaa.

Minileasing on yhä suositumpi vaihtoehto auton omistamiselle tai pitkäaikaiselle leasing-sopimukselle, sillä se on joustava ja kustannustehokas. Lyhyen sopimuskauden ansiosta asiakkaat voivat vaihtaa autoa helposti tarpeiden muuttuessa.

Kaiken kaikkiaan minileasing on kätevä ja edullinen vaihtoehto, kun autolle on tarvetta muutamaksi kuukaudeksi. 24Leasingin laaja ajoneuvovalikoima ja helppokäyttöinen palvelu tekee leasingin käytöstä vaivatonta ja miellyttävää. Saat parhaimmillaan auton käyttöösi jo seuraavana arkipäivänänä!

Minileasing eli lyhyt leasing

Ei sitoumuksia

Aja joustavasti kuukausi kerrallaan (minimi sopimusaika 2 kk).

HUOLETON VALINTA

Auto on nykyaikainen ja huollettu. Apunasi on 24/7- tiepalvelu.

EI RISKIÄ

Ei huolta auton arvon alenemisesta eikä auton myymisestä.

EI PIILOKULUJA

Hinta sisältää huollot, verot ja vakuutukset. Selkeä kuukausihinta on huoleton!

Laaja valikoima

Valitse itsellesi sopiva auto. Valikoimassa myös sähköautot ja lataushybridit!

JOUSTAVUUS TUO VAPAUTTA

Emme vaadi vuosien sitoutumista yhteen autoon, koska ymmärrämme, että elämäntilanteesi ja autoilutarpeesi voivat muuttua nopeasti. Minimi sopimusaika meillä on 2 kk (lyhyemmät vuokraukset www.24rent.fi). Voit valintasi mukaan sitoutua jopa 12 kuukauden ajalle. Mitä pitemmän sopimuskauden valitset, sitä edullisempi kuukausihinta!

Saat auton nopeasti käyttöösi

Sopimuksen tekeminen kanssamme toimii täysin sähköisesti. Ei tarvetta käydä toimistolla tai allekirjoittaa papereita! Tämä nopeuttaa ja helpottaa prosessia huomattavasti, mikä on erityisen tärkeää kaikille, jotka tarvitsevat ajoneuvon nopeasti käyttöönsä. Auton sähköinen käyttöönotto on yksi minileasingin tärkeimmistä eduista.

KÄTEVÄ kaupunkiauto, sähköauto vai PERHEFARMARI?

Valitse laajasta valikoimastamme käyttötarpeeseesi sopivin automalli. Noutopaikasta riippuen meillä on henkilöautoja kaikissa kokoluokissa! Minileasing-autoon ei saa pysäköintilupaa eikä omavalintaisia lisävarustepaketteja, mutta saat auton omaan käyttöösi erittäin nopealla aikataululla!

EI YLIMÄÄRÄISIÄ KUSTANNUKSIA

Toisin kuin perinteisessä autoleasingissa, 24Leasingin yksityisleasingin hintaan sisältyy täyskasko ja liikennevakuutus. Sinulle ei koidu auton ylläpitokuluja eikä huoltokustannuksia. Selkeän kuukausihinnan lisäksi maksat ainoastaan auton käytöstä aiheutuvat kustannukset, kuten polttoaineen ja tuulilasinpesunesteen.

Ei paperitöitä eikä säätöä

Leasing-sopimuksen tekeminen on helppoa. Täytä hakemuksesi leasing-laskurimme kautta, niin olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse. Hoidamme kaikki tarvittavat paperityöt ja käytännön järjestelyt puolestasi. Sinun ei tarvitse miettiä auton verotusta, huoltoja eikä vakuutusyhtiön kanssa toimimista.

ITSENÄISESTI MATKAAN

24Leasing on täysin digitaalinen palvelu. Varaat haluamasi automallin verkosta ja noudat auton sopimuskautesi alkaessa itsenäisesti toivomastasi kaupungista. Auto odottaa sinua määrittelemässämme noutopisteessä. Pääset matkaan ennen kuin huomaatkaan!

24Rent-minileasing on loistava valinta!

24R minileasingPerinteinen leasingOsamaksu (käytetty kk-maksulla)
Käyttöönottoarkisin 24 tunnin sisäänjopa kuukausien toimitusajallamuutamia päiviä
Sitoutuminenmin. 2 kkKoko sopimuskausi, esim. 36 kkKoko sopimuskausi, esim. 12 kk
Määräaikaishuoltolisähinnastalisähinnasta
Yllättävät tekniset korjauksetlisähinnastalisähinnasta
Kuluvat osat (pyyhkimet, polttimot, jne.)lisähinnastalisähinnasta
Liikenne- ja kaskovakuutus
Verot ja käyttömaksut
Järjestelypalkkiovain huippu sesongin aikanalisähintalisähinta
Rengassäilytys ja -vaihtolisähinnastalisähinnasta
24Leasing fiilisajokuva

AJA VAILLA HUOLIA

Automme ovat maksimissaan kahden vuoden ikäisiä, ja pidämme niitä kuin kukkaa kämmenellä. Huolehdimme autojen toimivuudesta ja siitä, että ajat aina kauteen sopivilla renkailla. 24Rentin minileasing-autolla ajat:

  • turvallisesti
  • huolettomasti
  • vakuutettuna.

Matkasi turvaa ympärivuorokautinen REDGO-tiepalvelu.

Mikäli tarpeisiisi soveltuu paremmin lyhyempi käyttö muutamasta tunnista viikkoihin, kannattaa varata yhteiskäyttöauto sivuiltamme.