Minileasing eli lyhyt leasing

Mikä on minileasing?

Minileasing on auton lyhytaikainen leasing-muoto, joka tarjoaa joustavuutta ja helppoutta yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoa määräajaksi ilman sitoutumista pitkäaikaiseen sopimukseen.

Leasingauto on varattavissa 2-12 kuukauden ajaksi, mikä mahdollistaa auton käytön ilman sitoutumista pidempiaikaiseen sopimukseen. Selkeä kuukausihinta sisältää kaiken tarvitsemasi, kuten käyttömaksun, kilometrit, vakuutukset, verot ja huollot. Tämä tekee kustannusten hallinnasta sinulle entistä helpompaa ja ennustettavampaa.

Minileasing on yhä suositumpi vaihtoehto perinteiselle auton ostolle tai pitkäaikaiselle leasing-sopimukselle, sillä se tarjoaa joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Lyhytaikaisen sopimuksen ansiosta asiakkaat voivat muuttaa ajoneuvon käyttötarkoitusta ja vaihtaa auton helposti tarpeiden muuttuessa.

Kaiken kaikkiaan minileasing on kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto auton käyttöön ilman sitoutumista pitkäaikaiseen sopimukseen. 24Leasingin laaja ajoneuvovalikoima ja helppokäyttöinen palvelu tekee leasingin käytöstä vaivatonta ja miellyttävää. Saat parhaimmillaan auton jo seuraavana arkipäivänänä käyttöösi!

Minileasing eli lyhyt leasing

Ei sitoumuksia

Aja joustavasti kuukausi kerrallaan (minimi sopimusaika 2kk).

HUOLETON VALINTA

Auto on nykyaikainen ja huollettu. Apunasi on 24/7 tiepalvelu.

EI RISKIÄ

Ei riskiä auton arvonalenemasta, tai huolta auton myymisestä.

EI PIILOKULUJA

Hinta sisältää huollot, verot ja vakuutukset. Selkeä kk-hinta on sinulle huoleton!

Laaja valikoima

Valitse sinulle sopiva auto. Valikoimassa esimerkiksi sähköautot ja lataushybridit!

JOUSTAVUUS TUO VAPAUTTA

Emme vaadi vuosien sitoutumista yhteen autoon, koska ymmärrämme, että elämäntilanteesi ja autoilutarpeesi voivat muuttua nopeasti. Minimi sopimusaika meillä on 2kk. Voit valintasi mukaan sitoutua jopa 12kk ajalle. Mitä pitemmän sopimuskauden valitset, sitä edullisempi kuukausihinta!

Saat auton nopeasti käyttöösi

Sopimuksen tekeminen kanssamme toimii täysin sähköisesti, ilman tarvetta fyysisesti käydä toimistolla tai allekirjoittaa papereita. Tämä nopeuttaa ja helpottaa prosessia huomattavasti, mikä on erityisen tärkeää kaikille, jotka tarvitsevat ajoneuvon nopeasti käyttöönsä. Auton nopea sähköinen käyttöönotto on myös yksi minileasingin tärkeimmistä eduista.

KÄTEVÄ kaupunkiauto, sähköauto vai PERHEFARMARI?

Valitse laajasta valikoimastamme sinun käyttötarpeeseesi sopivin automalli. Noutopaikasta riippuen meillä on henkilöautoja kaikissa kokoluokissa! Minileasing-autoon ei saa pysäköintilupaa, tai omavalintaisia lisävarustepaketteja, mutta saat auton omaan käyttöösi erittäin nopealla aikataululla!

EI YLIMÄÄRÄISIÄ KUSTANNUKSIA

Toisin kuin perinteisessä autoleasingissa, 24Rent-minileasingin hintaan sisältyy täyskasko ja liikennevakuutus. Sinulle ei aiheudu muita auton ylläpitokuluja, käyttömaksuja, eikä huoltokustannuksia. Selkeän kuukausihinnan lisäksi maksat ainoastaan käyttämäsi polttoaineen ja tuulilasinpesunesteen.

EI paperitöitä, veroja, huoltoja, tai säätöä

Leasing-sopimuksen tekeminen on helppoa. Täytä hakemuksesi leasing-laskurimme kautta ja olemme yhteydessä sinuun sähköpostilla. Tarvittavat paperityöt ja käytännön järjestelyt hoidetaan palvelumme toimesta. Leasing-palvelumme sisältää kaiken, joten sinun ei tarvitse miettiä auton verotusta, huoltojen varaamista, tai vakuutusyhtiön kanssa toimimista.

ITSENÄISESTI MATKAAN

24Rent-minileasing on täysin digitaalinen palvelu. Varaat haluamasi auton verkosta ja noudat auton varauksesi alkaessa itsenäisesti toivomastasi kaupungista. Auto odottaa sinua määrittelemässämme noutopisteestä. Pääset matkaan ennen kuin huomaatkaan!

24Rent-minileasing on loistava valinta!

24R minileasingPerinteinen leasingOsamaksu (käytetty kk-maksulla)
Käyttöönottoarkisin 24 tunnin sisäänjopa kuukausien toimitusajallamuutamia päiviä
Sitoutuminenmin. 2 kkKoko sopimuskausi, esim. 36 kkKoko sopimuskausi, esim. 12 kk
Määräaikaishuoltolisähinnastalisähinnasta
Yllättävät tekniset korjauksetlisähinnastalisähinnasta
Kuluvat osat (pyyhkimet, polttimot, jne.)lisähinnastalisähinnasta
Liikenne- ja kaskovakuutus
Verot ja käyttömaksut
Järjestelypalkkiovain huippu sesongin aikanalisähintalisähinta
Rengassäilytys ja -vaihtolisähinnastalisähinnasta
24Leasing fiilisajokuva

AJA VAILLA HUOLIA

Automme ovat maksimissaan kahden vuoden ikäisiä, ja pidämme niitä kuin kukkaa kämmenellä. Huolehdimme autojen toimivuudesta ja siitä, että ajat aina kauteen sopivilla renkailla. 24Rentin minileasing-autolla ajat:

  • turvallisesti
  • huolettomasti
  • vakuutettuna.

Matkasi turvaa ympärivuorokautinen Falck-tiepalvelu.

Mikäli tarpeisiisi soveltuu paremmin lyhyempi käyttö muutamasta tunnista viikkoihin, kannattaa varata yhteiskäyttöauto sivuiltamme.