Sähköautojen leasing on houkutteleva vaihtoehto, kun haluat toimia ympäristöystävällisesti ja säästää polttoainekustannuksissa. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon, jos harkitset sähköauton liisausta.

Sähköautojen suurin etu on säästö polttoainekustannuksissa. Sähköautot ovat energiatehokkaampia kuin bensiiniautot, eli kyse on suurista säästöistä. Sähköautot eivät myöskään aiheuta saastepäästöjä, joten sähköautolla ajaessasi autat omalta osaltasi ympäristöä.

24Leasing sähköautoleasing

 

Sähköautoissa on paljon vähemmän liikkuvia osia kuin bensiiniautoissa, joten ne vaativat vähemmän huoltoa. Tämä tarkoittaa, että sähköauton kanssa ei tarvitse huolehtia esimerkiksi öljynvaihdoista eikä muista tavallisista auton huoltotöistä.

Liisaamalla sähköauton 24Leasingin kautta pääset nauttimaan kaikista sähköauton tuomista eduista. Lisäksi hoidamme puolestasi muun muassa vakuutukset ja määräaikaishuollot.

Ennen kuin liisaat sähköauton, varmista, että lähellä on latauspiste, jossa voit helposti ladata auton akun. Uudempien kerrostaloyhtiöiden ja rivitaloyhtiöden parkkipaikoilta löytyy jo sähköauton latauspiste.

Leasing-palvelussamme on sekä täyssähköautoja että ladattavia hybridejä. Näet valikoimassamme olevat sähköautot leasing-laskuristamme. Valikoima vaihtelee kaupungeittain.

Yrityksemme leasing-palvelu on yksi Suomen halvimpia, sillä palvelumme sisältää kaiken ilman mitään piilokuluja. Meiltä saat leasingin lyhimmillään kahdeksi ja pisimmillään 12 kuukaudeksi.

MEISTÄ
24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton vähintään 2 tunniksi ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Tutustu minileasingiin sivustollamme: www.24leasing.fi