24Leasing.fi on täysin kotimainen leasing-palveluita tarjoava perheyritys, joka on kohdentanut palvelunsa tarjoamaan nimenomaan minileasing-palveluita. Minileasing on leasing-muoto, joka sopii erilaisiin pitkäaikaisiin autontarpeisiin 2-12 kuukauden välillä. Tämä leasing-muoto on joustava ja helppo tapa saada käyttöön uusi tai lähes uusi auto pidemmäksi aikaa ilman suuria kustannuksia.

Leasinglaskurimme kautta saat varattua auton kätevästi
Leasinglaskurimme kautta saat varattua auton kätevästi


Minileasing-palvelumme tarjoaa asiakkaillemme monipuolisen valikoiman erilaisia ajoneuvoja, joista voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme laajan valikoiman henkilöautoja, pakettiautoja ja pieniä kuorma-autoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kalustomme on laadukasta ja kattaa eri merkkejä ja malleja, joten asiakkaamme voivat löytää meiltä varmasti heille sopivan ajoneuvon.
 

Minileasing-palvelumme toimii niin, että asiakas voi valita haluamansa ajoneuvon suoraan leasinglaskuristamme ja sopivan leasing-kauden keston. Kun asiakas on valinnut ajoneuvon ja leasing-kauden, saat sähköpostiisi kaiken mitä sinun tulee tietää. Auto otetaan käyttöön helposti omalla puhelimella valitsemastasi kaupungista. Asiakkaanamme ei tarvitse huolehtia auton vakuutuksista, huolloista tai korjauksista, sillä ne kuuluvat palvelumme piiriin.

Minileasing-palvelumme on suunniteltu erityisesti asiakkaille, jotka tarvitsevat autoa pidemmäksi aikaa, mutta eivät halua sitoutua auton omistamiseen tai perinteiseen leasing-sopimukseen. Minileasingin suurin etu on sen joustavuus – asiakkaamme voivat valita itselleen sopivan leasing-kauden keston, eikä heidän tarvitse sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen.

Minileasingin suurin etu on joustavuus - 24Leasing
Minileasingin suurin etu on joustavuus

 

Minileasing-palvelumme on myös taloudellinen vaihtoehto, sillä asiakkaanamme sinun ei tarvitse maksaa suuria kertamaksuja tai käsirahoja. Minileasing-maksuun sisältyvät kaikki auton käyttöön liittyvät kulut, kuten vakuutukset, huollot ja korjaukset. Asiakkaamme voivat siis nauttia uuden auton käytöstä ilman ylimääräisiä kustannuksia. Minileasing-palvelumme on erityisen hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoja lyhyeksi ajaksi. Esimerkiksi projektien ajaksi tai työntekijöiden liikkuvuuden takaamiseksi. Palvelumme on myös erittäin hyvä vaihtoehto yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat autoa väliaikaisesti, esimerkiksi työmatkustamiseen tai muuton ajaksi. Minileasing-palvelumme sopii erinomaisesti myös henkilöille, jotka haluavat kokeilla uutta ajoneuvoa ennen sen ostamista.

Suosittelemme minileasing-palveluamme kaikille, jotka tarvitsevat autoa pidemmäksi aikaa, mutta eivät halua sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen tai auton omistamiseen. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista kalustoa eri käyttötarkoituksiin ja lisäpalveluita, jotka tekevät ajoneuvon käytöstä entistäkin sujuvampaa. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää minileasing-palvelustamme!

Tutustu minileasingiin joustavasti sivustollamme:
www.24leasing.fi