24Leasing.fi on täysin kotimainen minileasing-palveluita tarjoava perheyritys. Minileasing on leasing-muoto, jonka avulla voi vuokrata auton 2–12 kuukauden ajaksi. Tämä leasing-muoto on joustava ja helppo tapa saada käyttöön uusi tai lähes uusi auto tavanomaista vuokrausta pidemmäksi aikaa ilman suuria kustannuksia.

Leasinglaskurimme kautta saat varattua auton kätevästi
Leasing-laskurimme kautta saat tehtyä varauspyynnön kätevästi


Minileasing-palvelumme tarjoaa asiakkaillemme monipuolisen valikoiman erilaisia ajoneuvoja, joista voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Meillä on isoja ja pieniä henkilö- ja pakettiautoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kalustomme on laadukasta ja kattaa eri merkkejä ja malleja, joten löydät meiltä varmasti tarpeisiisi sopivan ajoneuvon.
 

Minileasing-palvelumme on erittäin helppokäyttöinen. Valitset vain haluamasi automallin ja leasing-kauden keston leasing-laskuristamme. Lähetämme sinulle tämän jälkeen sähköpostiisi tarvittavat ohjeet. Kun leasing-kautesi alkaa, saat auton käyttöösi kätevästi omalla puhelimella valitsemastasi kaupungista. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia auton vakuutuksista, huolloista tai korjauksista, sillä ne sisältyvät kuukausihintaan.

Minileasing-palvelumme on suunniteltu erityisesti asiakkaille, jotka eivät halua sitoutua auton omistamiseen tai perinteiseen leasing-sopimukseen. Minileasingin suurin etu on sen joustavuus – asiakkaamme voivat valita itselleen sopivan leasing-kauden keston, eikä heidän tarvitse sitoutua useita vuosia kattavaan sopimukseen.

Minileasingin suurin etu on joustavuus - 24Leasing
Minileasingin suurin etu on joustavuus

 

Minileasing-palvelumme on myös taloudellinen vaihtoehto, sillä sinun ei tarvitse maksaa suuria kertamaksuja tai käsirahoja. Minileasing-maksuun sisältyvät kaikki vakuutukset sekä auton ylläpitoon liittyvät kulut, kuten huollot ja korjaukset. Asiakkaamme voivat siis nauttia uudesta autosta yllättäviä ylimääräisiä kustannuksia. Minileasing-palvelumme on erityisen hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoja muutamaksi kuukaudeksi esimerkiksi projektien ajaksi tai työntekijöiden käyttöön. Palvelumme on myös erittäin hyvä vaihtoehto yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat autoa väliaikaisesti esimerkiksi työmatkoja varten tai kesäloman ajaksi. Minileasing-palvelumme on myös hyvä ratkaisu silloin, kun mietit auton ostamista ja haluat kokeilla autoa ennen päätöksen tekoa.

Suosittelemme minileasing-palveluamme kaikille, jotka tarvitsevat autoa korkeintaan vuodeksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää minileasing-palvelustamme!

 

Tutustu minileasingiin sivustollamme:
www.24leasing.fi