Leasing on yleistynyt voimakkaasti viime vuosina, sillä se tarjoaa monia etuja auton hankintaan verrattuna. Leasing-muodosta on tullut erittäin suosittu myös yrityksille, jotka haluavat pitää autokalustonsa ajan tasalla ja vaihtaa ajoneuvoja usein. Perinteinen autoleasing on kuitenkin sidoksissa pitkiin sopimuksiin, joiden irtisanominen voi olla hankalaa ja kallista. Siksi yhä useammat yritykset ovat alkaneet harkita vaihtoehtoista leasing-muotoa, nimeltään minileasing.

Minileasing on useissa tapauksissa edullisempi verrattuna perinteiseen autoleasingiin!
Minileasing on useissa tapauksissa edullisempi verrattuna perinteiseen autoleasingiin!

Minileasing on suhteellisen uusi leasing-muoto, joka tarjoaa joustavuutta ja taloudellisuutta. Minileasing on suunnattu erityisesti henkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat auton käyttöönsä lyhyeksi ajaksi, 2-12 kuukaudeksi. Minileasing-palveluiden avulla asiakkaat voivat käyttää uutta tai lähes uutta autoa, joka on sopivan kokoinen ja ominaisuuksiltaan juuri heidän tarpeisiinsa.

Perinteinen autoleasing on yleensä sidottu useiden vuosien sopimukseen, jossa on suuri käsiraha ja kuukausittaiset maksut. Leasing-sopimuksen pituus voi olla 3-5 vuotta tai jopa pidempi. Perinteinen autoleasing sopii hyvin yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoja pitkäksi ajaksi.

Minileasing-palveluissa sopimukset ovat lyhyempiä ja joustavampia, mikä sopii paremmin yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoja lyhyeksi ajaksi tai kokeiluluonteisesti. Minileasingin edullisuus perustuu siihen, että asiakkaan ei tarvitse maksaa käsirahaa tai muita lisämaksuja. Asiakkaan tarvitsee vain maksaa kuukausimaksun, johon sisältyvät auton käytöstä aiheutuvat kulut, kuten huollot, korjaukset ja vakuutukset. Asiakkaalla ei ole myöskään mitään huolta auton arvonalenemista tai auton jatkon kannalta.

Yksi minileasingin suurimmista eduista on sen joustavuus. Minileasing sopii erinomaisesti yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoja lyhyeksi ajaksi, esimerkiksi projektien tai työntekijöiden liikkuvuuden takaamiseksi. Minileasing sopii myös yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat autoa väliaikaisesti, esimerkiksi remontin, rakennusprojektin, kesän tai pidemmän matkan ajaksi.

Minileasing sopii mainiosti yksityisille ja yrityksille - 24Leasing
Minileasing sopii mainiosti yksityisille ja yrityksille!Minileasing-palveluissa on myös muita etuja verrattuna perinteiseen autoleasingiin. Minileasingin avulla asiakas voi käyttää uutta tai lähes uutta autoa ilman tarvetta omistaa sitä. Tämä vähentää asiakkaan taloudellisia riskejä ja sitoo vähemmän pääomaa ajoneuvoon. Lisäksi minileasingin käyttöönotto on nopeampaa kuin perinteisen autoleasingin, joka vaatii usein pitkän ja monimutkaisen sopimuksen. 24Leasing-palvelusta saat leasing-auton käyttöösi jopa seuraavana päivänä. Meillä on autoja yli 30 kaupungissa ympäri Suomea.

24Leasing.fi:n minileasing-palvelut tarjoavat laadukasta ja monipuolista kalustoa eri käyttötarkoituksiin, kuten henkilö- ja pakettiautoja kaikissa kokoluokissa, sekä sähköautoja. Meidän minileasing-palvelumme on suunniteltu helpottamaan asiakkaan elämää, sillä me huolehdimme auton huolloista, korjauksista ja vakuutuksista. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia auton käyttöön liittyvistä kuluista, vaan me hoidamme sen puolestasi. Meidän minileasing-palvelumme on myös erittäin joustava ja helppo käyttää. Asiakkaanamme voit valita leasing-kauden keston 2kk-12kk väliltä, joka sopii heidän tarpeisiinsa parhaiten. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että minileasing on joustava ja edullinen leasing-muoto, joka sopii erityisesti henkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat autoa lyhyeksi ajaksi. Minileasing tarjoaa asiakkaille monia etuja verrattuna perinteiseen autoleasingiin, kuten joustavuutta, edullisuutta ja helppoutta. 24Leasing.fi:n minileasing-palvelut tarjoavat laadukasta kalustoa ja monipuolisia lisäpalveluita, jotka tekevät auton käytöstä entistäkin sujuvampaa ja helppoa.

Tutustu minileasingiin joustavasti sivustollamme:
www.24leasing.fi