Leasing on yleistynyt voimakkaasti viime vuosina, sillä siinä on monia etuja auton hankintaan verrattuna. Leasing on myös erittäin suosittu vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat pitää autokalustonsa ajan tasalla ja vaihtaa ajoneuvoja usein. Perinteinen autoleasing perustuu kuitenkin pitkiin sopimuksiin, joiden irtisanominen voi olla hankalaa ja kallista. Siksi yhä useammat yritykset ovat alkaneet harkita lyhytaikaista leasing-muotoa, joka tunnetaan nimellä minileasing.

Minileasing on useissa tapauksissa edullisempi verrattuna perinteiseen autoleasingiin!
Minileasing on usein edullisempi kuin perinteinen autoleasing!

Minileasing on suhteellisen uusi leasing-muoto, joka tarjoaa joustavuutta ja taloudellisuutta. Minileasing on suunnattu erityisesti henkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat auton käyttöönsä lyhyeksi ajaksi, 2–12 kuukaudeksi. Minileasingin ansiosta asiakkaat saavat käyttöönsä uuden tai lähes uuden auton, joka on sopivan kokoinen ja ominaisuuksiltaan juuri heidän tarpeitaan vastaava.

Perinteinen autoleasing on yleensä sidottu useiden vuosien sopimukseen, jossa on iso käsiraha ja suuri kuukausimaksu. Leasing-sopimuksen pituus voi olla 3–5 vuotta tai jopa tätä pidempi. Perinteinen autoleasing sopii hyvin yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoja pitkäksi ajaksi.

Minileasing-sopimukset ovat lyhyempiä ja joustavampia, mikä sopii paremmin yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoja lyhyeksi ajaksi tai kokeiluluonteisesti. Minileasingin edullisuus perustuu siihen, että asiakkaan ei tarvitse maksaa käsirahaa eikä muita lisämaksuja. Maksettavaksi tulee vain kuukausimaksu, johon sisältyvät vakuutukset ja auton käytöstä aiheutuvat kulut, kuten huollot ja korjaukset.

Yksi minileasingin suurimmista eduista on sen joustavuus. Minileasing sopii erinomaisesti yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvoja esimerkiksi projektien vuoksi tai työntekijöiden liikkuvuuden takaamiseksi. Minileasing sopii myös yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat autoa väliaikaisesti, esimerkiksi remontin, rakennusprojektin, kesän tai pidemmän matkan ajaksi.

Minileasing sopii mainiosti yksityisille ja yrityksille - 24Leasing
Minileasing sopii mainiosti yksityisille ja yrityksille!Minileasing-palveluissa on myös muita etuja verrattuna perinteiseen autoleasingiin. Koska minileasing-sopimus on lyhytaikainen, se pienentää asiakkaan taloudellisia riskejä ja sitoo vähemmän pääomaa ajoneuvoon. Lisäksi minileasingin käyttöönotto on nopeampaa kuin perinteisen autoleasingin, joka vaatii usein pitkän ja monimutkaisen sopimuksen. 24Leasing-palvelusta saat leasing-auton käyttöösi jopa seuraavana päivänä. Meillä on autoja yli 30 kaupungissa eri puolilla Suomea.

24Leasingin minileasing-palvelussa on laadukkaita ja monipuolisia henkilö- ja pakettiautoja autoja eri käyttötarkoituksiin. Palvelussamme on myös sähköautoja. Minileasing-palvelumme on suunniteltu helpottamaan asiakkaidemme elämää, sillä me huolehdimme auton huolloista, korjauksista ja vakuutuksista. Asiakkaidemme huolehdittavaksi jäävät vain päivittäiset auton käyttöön liittyvät kulut: polttoaine, pysäköinti ja tuulilasinpesuneste. Minileasing-palvelumme on myös erittäin joustava ja helppo käyttää. Asiakkaanamme voit valita leasing-kauden keston kahden ja kahdentoista kuukauden väliltä. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että minileasing sopii kaikille, jotka tarvitsevat autoa korkeintaan vuodeksi. Minileasing on perinteistä autoleasingia joustavampi, edullisempi ja helpompi. 24Leasingin minileasing-palvelussa on laadukkaita autoja ja monipuolisia lisäpalveluita, joiden ansiosta autoilu on sujuvaa ja vaivatonta.

Tutustu minileasingiin sivustollamme:
www.24leasing.fi