Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja laajennamme pitkin kevättä ja kesää pakettiautoleasing-vaihtoehtojamme. Lisäämme lähes 30 paikkakunnalle uusia leasing-pakettiautoja, jotka asettavat omassa luokassaan uudet standardit taloudellisuudelle, turvallisuudelle ja tavarakuljetuksen helppoudelle.

Rakennusprojekteissa on tärkeää, että rakennusmateriaalien kuljetus on vaivatonta ja että aikataulut joustavat. Rakentamisen perinteisiä tunnusmerkkejä ovat yhtäkkiset ostosreissut tarvikeliikkeisiin ja aikataulujen jatkuva muuttuminen. Ongelmaksi muodostuu usein se, miten materiaalit saisi mahdollisimman helposti kuljetettua. Käytössä oleva kalusto voi myös olla huonokuntoista ja käyttötarkoitukseen sopimatonta. Moderni ja vähäpäästöinen leasing-pakettiauto ratkaisee monta rakentajan murhetta. Monesti leasing-pakettiauto on halvempi ja helpompi ratkaisu kuin oma pakettiauto.

Olemme kehittäneet rakentajia entistä paremmin palvelevan lyhytaikaisen pakettiauto-leasingin vastaamaan rakentajien kuljetustarpeisiin. Meillä on nyt tarjolla leasing-sopimuksia minimillään kahdeksi kuukaudeksi ja pisimmillään 12 kuukauden ajalle. Leasing-sopimus on myös todella joustava, sillä sopimuksen jatkaminen onnistuu kätevästi asiakkaan toiveiden mukaan määräaikaisuuden jälkeen.

Lisäsimme mallistoomme uusia Ford Transit-Ford Transit Custom-Renault Trafic- ja Toyota Proace -pakettiautoja. Uusia malleja löytyy perinteisenä diesel-versiona ja sekä hybrideinä että ladattavina hybrideinä.

Kaiken kaikkiaan pakettiautoja on tarjolla useassa kokoluokassa. Pienimmät pakettiautomme ovat 6 m3, suurimmat 16 m3. Kaikki pakettiautot ovat uusia ja ekologisia, ja niillä voi ajaa B-luokan ajokortilla. Pakettiautoja on tarjolla kaikissa suurimmissa kaupungissa eri puolilla Suomea, yli 30 kaupungissa. Valikoima vaihtelee kaupungeittan.

 

1200x800 rakentajien leasing

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2 tunnin tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Tutustu minileasingiin sivustollamme: www.24leasing.fi