Asiakkaiden toiveita kuunnellen laajennamme pitkin kevättä ja kesää pakettiautoleasing mahdollisuuksiamme. Lähes 30 paikkakunnille lisäämme uusia leasing-pakettiautoja, jotka asettaa omassa luokassaan uudet standardit taloudellisuudelle, turvallisuudelle ja kuljettamisen helppoudelle. Samalla tuomme esille helpomman leasingin mahdollisuuksiamme.

Rakennusprojekteissa on hyvin tärkeää rakennusmateriaalien helppo kuljetettavuus ja aikataulun joustavuus. Rakentamisen perinteisiä tunnusmerkkejä on yhtäkkiset ostosreissut tarvikeliikkeisiin ja aikataulujen jatkuva muuttuminen. Materiaalien helppo kuljettaminen ja kuljetustilan tarve on jatkuvasti kysymysmerkkinä. Perinteinen rakentajan pakettiauto on useasti elinkaarensa loppua lähestyvä lisämurheita aiheuttava kulkine, joka ei aina pysty palvelemaan suunnitellusti. Moderni ja vähäpäästöinen leasingpakettiauto ratkaisee monta murhetta, joka rakentajalla on edessään. Useassa tilanteessa leasingpakettiauto tulee halvemmaksi ja helpommaksi ratkaisuksi kuin omassa omistuksessa oleva pakettiauto.

Olemme nyt kehittäneet rakentajia paremmin palvelevan lyhytaikaisen pakettiautoleasingin vastaamaan rakentajan liikkumistarpeisiin. Meillä on nyt tarjolla leasingsopimuksia minimillään kuukaudeksi ja pisimmillään 12 kuukauden ajalle. Leasingsopimus on myös todella joustava, sillä voit solmia sen haluamasi 2kk – 12kk mittaiseksi, ilman pitkiä irtisanomisaikoja. Sopimuksen jatkaminen onnistuu joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan määräaikaisuuden jälkeen.

Mallistoon lisättiin uusia Ford TransitFord Transit CustomRenault Trafic ja Toyota Proace -pakettiautoja. Uusia malleja löytyy perinteisenä diesel-versiona, sekä hybrideinä, että ladattavina hybrideinä.

Kaiken kaikkiaan pakettiautoja on tarjolla useassa kokoluokassa 6m3 – 16m3 väliltä. Kaikki pakettiautot ovat uusia, ekologisia ja niitä voi kuljettaa B-kortilla. Pakettiautoja on tarjolla kaikissa suurimmissa kaupungissa ympäri Suomea, yli 30:ssä eri kaupungissa. Valikoima ja pakettiautojen mallit voivat hieman vaihdella kaupungista riippuen.

 

1200x800 rakentajien leasing

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Tutustu minileasingiin joustavasti sivustollamme: www.24leasing.fi