Olemme tehneet yrittäjän elämän helpommaksi ja kuluja leikkaavaksi! On yrityksesi sitten suuri tai pieni, meiltä löytyy edullinen ratkaisu!

Minileasing-sopimus yrityksille on todella joustava, sillä voit solmia sen haluamasi 2-12 kk mittaiseksi ilman pitkiä irtisanomisaikoja. Solmitun sopimuksen jatkaminen onnistuu joustavasti määräaikaisuuden jälkeen kuukausi kerrallaan alkuperäisellä kuukausihinnalla. Perinteisissä leasing-sopimuksissa on erilaisia piilokuluja. Palvelumme leasing-sopimus sisältää kaikki autoilun kulut: auton huollot, vakuutukset, kesä -ja talvirenkaat, sekä niiden vaihdot, käyttömaksut jne. Maksettavaksi asiakkaalle jää ainoastaan kuukausimaksu ja polttoaine.

1200x800 24leasing yrityksille

 

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Tutustu minileasingiin joustavasti sivustollamme: www.24leasing.fi