Olemme tehneet yrittäjien elämän helpommaksi ja autamme leikkaamaan yrityksen kuluja. On yrityksesi sitten suuri tai pieni, meiltä löytyy edullinen ratkaisu!

Minileasing-sopimus yrityksille on todella joustava, sillä voit solmia sen 2–12 kuukauden mittaiseksi ilman pitkiä irtisanomisaikoja. Sopimuksen jatkaminen onnistuu joustavasti määräaikaisuuden jälkeen kuukausi kerrallaan alkuperäisellä kuukausihinnalla. Perinteisissä leasing-sopimuksissa on erilaisia piilokuluja. Meidän leasing-sopimuksemme sisältää kaikki autoilun ylläpitokulut: auton huollot, vakuutukset, kesä- ja talvirenkaat sekä niiden vaihdot, käyttömaksut jne. Maksettavaksi asiakkaalle jää kuukausimaksun lisäksi ainoastaan päivittäiseen käyttöön liittyvät kustannukset, kuten polttoaine, tuulilasinpesuneste ja pysäköintimaksut.

1200x800 24leasing yrityksille

 

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2 tunnin tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Tutustu minileasingiin sivustollamme: www.24leasing.fi